ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ

Μία ντουζιέρα ανάλογα τον χώρο και τις προτιμήσεις σας διατίθεται είτε με προφίλ αλουμινίου [1.ανοιγόμενη ντουζιέρα, 2.ειδικός τύπος (ανοιγόμενα και σταθερά θυρόφυλλα),3.συρόμενη ντουζιέρα] είτε χωρίς προφίλ αλουμινίου [1. ανοιγόμενη ντουζιέρα,2. γωνιακή τετράφυλλη ντουζιέρα,3.δίφυλλη ντουζιέρα,4.τρίφυλλη ντουζιέρα (σταθερό-συρόμενο-σταθερό)] είτε ως σταθερό ντουζιέρας.

Επιλέγουμε την ντουζιέρα που ταιριάζει στον χώρο και το γούστο μας.Τα παραπάνω συστήματα ντουζιέρας έχουν υψηλή εγγύηση καθώς αποτελούνται από κρύσταλλα ασφαλείας triplex,αλουμίνια που έχουν περάσει από ανοδείωση ιδανική για νερά και λάστιχα που συμβάλλουν στην παρεμπόδιση του νερού.Σε περίπτωση που τοποθετηθεί σύστημα ντουζιέρας που αποτελείται από ανοιγόμενο φύλλο χρησιμοποιούνται όσοι μεντεσέδες χρειάζονται ώστε να μην κρεμάσει η πόρτα.Σε περίπτωση που τοποθετηθεί σύστημα ντουζιέρας που αποτελείται από συρόμενο φύλλο χρησιμοποιούνται ανθεκτικά ράουλα βαρέως τύπου.

Το γυαλί που χρησιμοποιείται είναι είτε 12mm ή10mm ή 8mm securit διάφανο ή mat,είτε 6+6mm ή 5+5mm ή 4+4mm triplex σε διάφανο,mat ή όποιο χρώμα χρειάζεται.

Οι ντουζιέρες κατασκευής μας διατίθενται σε δύο τύπους:

Τύπος Α

Συρόμενα και σταθερά θυρόφυλλα με προφίλ αλουμινίου

Χρησιμοποιούν ειδικά λάστιχα στεγάνωσης.

Το ανοδιωμένο προφίλ αλουμινίου συνδυάζει μια λεπτή εξωτερική γραμμή με αυξημένη ενίσχυση σε εγκάρσια τομή για απεριόριστη διάρκεια στο χρόνο.

Η ανοδίωση των υλικών μας είναι πάχους από 19 μικρά (microns) και πάνω.

Τα βαγονέτα είναι από την Ιταλία, εξ’ ολοκλήρου πλαστικά ώστε να  μην φθείρονται από υδρατμούς και υγρασίες.

Το γυαλί είναι  TriPlex 4+4mm ή TriPlex 5+5mm. Η στεγάνωση αυτής της ντουζιέρας είναι 100%.

Τύπος Β

Ανοιγόμενα και σταθερά θυρόφυλλα με προφίλ αλουμινίου

Σε αυτόν τον τύπο ντουζιέρας χρησιμοποιούνται ειδικοί ανοδιωμένοι μεντεσέδες αλουμινίου για τα ανοιγόμενα θυρόφυλλα.

Τα λάστιχα, που προσαρμόζονται στα θυρόφυλλα, έχουν σχεδιαστεί για τον συγκεκριμένο τύπο ντουζιέρας ώστε να επιτυγχάνουν στεγάνωση 100% πολύ μακρύτερα του ανταγωνισμού.

Διατίθενται σε όλες τις διαστάσεις χωρίς περιορισμό.

Gallery

Δείτε κάποιες από τις ντουζίερες που έχουμε κατασκευάσει

Call Now Button